Over De Klein

Hoofdinhoud

De Klein is een ondernemend en doelgericht familiebedrijf. Wij hebben een passie voor transportuitdagingen. Dit zorgt ervoor dat we in staat zijn om mee te denken, te adviseren en flexibel te schakelen om uw verwachtingen te overtreffen in kwaliteit en betrouwbaarheid. Door dit keer op keer te doen hebben we de afgelopen jaren een vaste klantenkring opgebouwd waar we ons iedere dag weer voor inzetten. Hoor jij daar al bij?

Johan de Klein is in 1933 begonnen met De Klein. De Klein transporteerde destijds voornamelijk melkbussen en veevoer. Na 30 jaar nam zoon The het bedrijf over en het transport werd uitgebreid met zand en andere producten. The de Klein is de schoonvader van Gijs Ploegmakers. Gijs staat samen met zijn broer Chris aan het roer van Ploegam, een grond-, weg- en waterbouwbedrijf. Toen het voor The tijd was om te stoppen voelde het dan ook als een logische stap om het bedrijf binnen de familie te houden. Vanaf september 2000 behoort De Klein dan ook tot de Ploegamfamilie.

Vanaf de eerste dag zijn we gegroeid, in aantal transporten maar ook in kennis, kunde en flexibiliteit. Vandaag de dag is De Klein een modern transportbedrijf dat snel, flexibel en servicegericht werkt voor vele partijen. We beschikken over een grote transportvloot en specialistisch materieel dat door onze eigen werkplaats in uitstekende staat wordt gehouden. Door de ervaring van onze medewerkers kunnen wij proactief meedenken en een passende oplossing bieden voor de logistieke problemen van onze klanten.

 

Als onderdeel van de Ploegam Groep is De Klein ook een belangrijke schakel in het realiseren van de emissieloze bouwplaats. 

 Vraag onze brochure aan
Accepteer alle cookies om dit formulier in te kunnen vullen. Klik hier om je voorkeuren te wijzigen.