Veiligheid

Hoofdinhoud
Elke avond weer veilig naar huis

Bij De Klein vinden we het belangrijk dat onze chauffeurs veilig werken. Samen zijn we verantwoordelijk voor onszelf en voor elkaar. Elke avond weer veilig naar huis, dat is waar het om gaat.

 

Werken in de transporttak brengt risico's met zich mee. Daarom vinden wij het belangrijk dat wij hier bewust van zijn en ons hiernaar gedragen.

Hoe doen wij dit?

Wij werken conform de VGM Checklist Aannemers (VCA**), dat is een geheel van regels en procedures die een grondig veiligheidssysteem vormen. Dat houdt onder andere in dat onze chauffeurs voorlichting en instructies krijgen over de risico's van hun werkzaamheden. Ook houden we toezicht op de te treffen maatregelen om veilige en gezonde arbeidsomstandigheden voor iedereen te kunnen garanderen. 

Veiligheidsbeleid

Voor een veilige werkomgeving is meer nodig dan het volgen van regels en het implementeren van maatregelen. Het moet een manier van werken zijn. Binnen Ploegam en De Klein realiseren wij ons dat maar al te goed. Vandaar dat de directie een Veiligheidsbeleid heeft opgesteld. Zo stimuleert de directie bewustzijn en veilig gedrag bij alle mensen. Want alleen samen kunnen we zorgen dat iedereen elke dag in een veilige omgeving werkt en dat iedereen veilig de weg op kan.

 

Doordat De Klein onderdeel is van Ploegam, kunnen we bouwen op de kennis en expertise die daar al in huis is op het gebied van veiligheid. Zo is de KAM-afdeling van Ploegam ook betrokken bij de chauffeurs van De Klein en hun werkzaamheden.

 Vraag onze brochure aan
Accepteer alle cookies om dit formulier in te kunnen vullen. Klik hier om je voorkeuren te wijzigen.