Kom je bij ons werken?

Hoofdinhoud

Bij De Klein zijn we altijd op zoek naar grondige denkers en gedreven doeners. Mensen die van aanpakken weten, naar slimme oplossingen zoeken en altijd in ontwikkeling zijn. Eerlijk is eerlijk, wij vragen veel van onze mensen. We zijn harde werkers en gaan er voor de volle 100% voor. Je krijgt daar ook veel voor terug: je krijgt alle kans om je te ontwikkelen. Het is aan jou om die te pakken!

 

Je komt bij ons niet in een gespreid bedje. Daarvoor is ons familiebedrijf veel te veel in ontwikkeling. En dat is ook wat wij van onze mensen vragen: ontwikkel jezelf en groei met ons mee. Nieuwe mensen moeten ons helpen de volgende stap te zetten. Durf je het aan om samen met ons nieuwe wegen in te slaan? Dan nodigen we je van harte uit om ons een open sollicitatie te sturen of te reageren op één van onze vacatures, door contact op te nemen met onze HR-afdeling.  

 

Vacatures

* Vrachtwagenchauffeur 10x4

Stage lopen

Als bedrijf laten wij ons graag inspireren door studenten. Tijdens je opleiding heb je kennis vergaard, en wij geven je graag de kans die kennis te toetsen in de praktijk. Je ontdekt hoe de theorie in de praktijk wordt toegepast. Tegelijkertijd leren wij van jou: de frisse blik van de student geeft ons een nieuwe kijk op onze dagelijkse werkzaamheden. 

Zie jij kansen om jouw kennis en gedrevenheid binnen ons bedrijf in te zetten? Dan ontvangt onze HR-afdeling graag een sollicitatie met daarbij een omschrijving van je opdracht. Stuur je sollicitatie naar: sollicitatie@ploegam.nl

Carmen van den Hurk
Carmen van den Hurk
HR-adviseur
Contact >
 Vraag onze brochure aan
Accepteer alle cookies om dit formulier in te kunnen vullen. Klik hier om je voorkeuren te wijzigen.