Hoofdinhoud

Elke avond veilig naar huis

4 oktober 2017

Ploegam en De Klein vinden de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers belangrijk: door ze gezond, fit en veilig te houden, kunnen we nu en in de toekomst blijven samenwerken. Elke avond weer veilig naar huis, dát is waar het om gaat! 

 

Om in die duurzame inzetbaarheid te kunnen investeren, is hoger veiligheidsdeskundige Hans van Oosterhout bij Ploegam betrokken. Hij gaat een onderzoek uitvoeren onder onze grondige denkers en gedreven doeners, om erachter te komen of medewerkers een goede arbeidssituatie hebben. Het onderzoek zal zich in eerste instantie voornamelijk richten op duurzame inzetbaarheid. De resultaten presenteert Hans in een plan met de titel ‘Verandering: basis voor een solide groei’, dat zal dienen als leidraad voor de organisatie. 

Duurzame inzetbaarheid, wat is dat?

Duurzaam inzetbaar zijn betekent dat medewerkers alles beschikbaar hebben om nu en in de toekomst hun werk gezond te blijven uitvoeren: bieden wij ze alle mogelijkheden en voorwaarden om hun werk goed te doen en gezond te blijven? Waar liggen de risico’s voor hun gezondheid en geluk, qua fysieke belasting en de sfeer op het werk? Hebben onze medewerkers plezier in hun werk? Het onderzoek van Hans van Oosterhout zal Ploegam leren hoe het gesteld is met de arbeidskwaliteit volgens medewerkers. Daarnaast focust Hans ook op de positie van medewerkers op de arbeidsmarkt en de persoonlijke ontwikkeling van talenten en kwaliteiten. 

 

Veiligheid voorop bij Ploegam en De Klein

Natuurlijk zet onze KAM-afdeling zich op dit moment al optimaal in op het gebied van veiligheid, een onderdeel van duurzame inzetbaarheid. Benieuwd wat wij daar allemaal voor doen? Op de pagina Veiligheid vind je onze werkwijzen en een toelichting op ons doel: dat iedere medewerker ’s avonds weer veilig en gelukkig thuis aan tafel zit! 

 Vraag onze brochure aan
Accepteer alle cookies om dit formulier in te kunnen vullen. Klik hier om je voorkeuren te wijzigen.