Hoofdinhoud

Onze duurzame bedrijfsvoering: een tussenstand

18 oktober 2017

Duurzaamheid is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Een duurzame bedrijfsvoering creëert een meerwaarde op het gebied van kosten, afzetkansen, imago, werkklimaat en niet op de laatste plaats het milieu.

 

Wij zien C02-reductie als actief onderdeel van onze bedrijfsvoering. Niet alleen is C02-reductie goed voor het milieu, maar ook voor de (project)portemonnee. Minder uitstoot betekent immers ook minder en/of effectiever gebruik van grondstoffen! Met trots kunnen we melden dat we met onze aanpak, de hercertificering van ons CO2 Prestatieladder niveau 5, bewerkstelligd hebben.

Tussenstand

Ploegam ziet duurzaam ondernemen niet als kostenpost, maar als iets dat op termijn haar waarde oplevert. Elk half jaar informeren wij onze omgeving over de stand van zaken betreffende de gerealiseerde CO2-reductie. We laten zien welke maatregelen effectief zijn en waar we staan met onze doelstellingen. Interesse in onze duurzame tussenstand? Lees hier de rapportage.


Meer weten over hoe wij, grondige denkers, gedreven doeners, omgaan met diverse onderwerpen op het gebied van duurzaamheid? Neem hier een kijkje!

 Vraag onze brochure aan
Accepteer alle cookies om dit formulier in te kunnen vullen. Klik hier om je voorkeuren te wijzigen.