Hoofdinhoud

WIJ ZOEKEN EEN VRACHTWAGENCHAUFFEUR MET #PLOEGAMPOWER

VACATURE: Vrachtwagenchauffeur 10x4

Functieomschrijving

Als vrachtwagenchauffeur op een 10x4 kipper bij Ploegam ben jij de spil in het werk: je zorgt dat grondstoffen en asfalt op de juiste manier van en naar projectlocaties vervoerd worden. Ook ben je verantwoordelijk voor het op de juiste manier vervoeren van afvalstoffen. Naast het rijden, verzorg je de administratie voor je transport, houdt de tacho-administratie bij en zorgt dat je bonnen op tijd zijn ingeleverd op kantoor. Ons bedrijf werkt hierin steeds meer digitaal, dus handigheid met smartphone/tablet is voor deze functie vereist.  

 

Je bent verantwoordelijk voor jouw wagen: het is het visitekaartje van ons bedrijf, dus je verzorgt de netheid van je wagen en het dagelijks onderhoud. Ook onderhoud je contact met onze monteurs voor het groot onderhoud.

Functie-eisen

  • Je beschikt over een rijbewijs B en C met code 95;
  • Je bent in het bezit van een VCA-B diploma;
  • Je kunt goed overweg met digitale middelen zoals smartphone en tablet;
  • Je kent het LMRA en kan dit toepassen;
  • Je beschikt over een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je bent zorgvuldig, rijdt veilig en neemt geen onnodige risico’s;
  • Je kunt goed zelfstandig werken;
  • Je bent flexibel en bereid om in de avonduren of weekenden te rijden. 

Bedrijfsprofiel

De Klein is een ondernemend en doelgericht familiebedrijf. Wij hebben een passie voor transportuitdagingen. Dit zorgt ervoor dat we in staat zijn om mee te denken, te adviseren en flexibel te schakelen om uw verwachtingen te overtreffen in kwaliteit en betrouwbaarheid. Door dit keer op keer te doen hebben we de afgelopen jaren een vaste klantenkring opgebouwd waar we ons iedere dag weer voor inzetten.

 

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Stuur dan je cv met motivatie naar sollicitatie@ploegam.nl. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 0412-455 450. 

HR-afdeling
HR-afdeling
sollicitatie@ploegam.nl
Contact >

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 Vraag onze brochure aan
Accepteer alle cookies om dit formulier in te kunnen vullen. Klik hier om je voorkeuren te wijzigen.